Niels van Dijk

Over mij 

Mijn naam is Niels van Dijk, 30 jaar jong, getrouwd, geboren in Rotterdam en sinds kort vader van een zoon. In 2002 zijn wij vanuit Rotterdam naar Ridderkerk verhuisd. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met sport zoals Crossfit in de Gorzen en hardlopen door alle hoeken van Ridderkerk. Daarnaast ga ik graag op reis, het liefst zover mogelijk van Nederland vandaan om diverse nieuwe culturen te leren kennen.  

Dagelijks houd ik mij bezig met complexe uitdagingen bij organisaties op het gebied van IT. IT is een essentieel onderdeel voor bedrijven geworden waar zij (soms) volledig afhankelijk zijn van de digitale middelen in hun branche. Hoewel IT voor mij misschien niet heel ingewikkeld is, is het voor veel organisaties nog altijd een onderdeel waar ze zo weinig mogelijk zich mee bezig willen houden. Elke dag probeer ik de complexiteit van IT te versimpelen voor mijn klanten en hen een passende oplossing te bieden. 

VVD staat als politieke partij het dichtst bij mijn normen en waarden. We mogen ontzettend dankbaar en trots zijn dat we hier in Nederland kunnen leven in vrijheid, dat we mogen zeggen wat we willen zeggen en waar ondernemen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Bij de VVD heb ik het gevoel dat ik lid ben van een partij waar aanpakkers en doeners zitten met het hart op de juiste plek.  

Neem contact op! 
  
niels.vandijk@vvd-ridderkerk.nl 

06 12721507